Välkommen till ELDESDIRECT – e-butiken med innovativa säkerhetslösningar!

Här hittar du olika typer av övervaknings- och säkerhetsprodukter direkt från tillverkaren. Vi hoppas du hittar det du söker!

OM OSS

Vår resa började för 15 år sedan som en start-up med ett uppdrag att vara banbrytande innovatörer inom trygghets- och säkerhetsmarknaden. Det som då var ett litet baltiskt företag, ELDES, är nu en känd ledare på marknaden för säkerhetstillverkning och levererar produkter till över 70 länder världen över. Vi har tillverkat över 1 miljoner IoT-enheter, som revolutionerar våra kunders upplevelse genom sin höga kvalitet; dessutom är de smartare, mer intuitiva och lättare att använda än andra säkerhetslösningar.

VÅRA LÖSNINGAR

Vi erbjuder dig innovativa och smarta säkerhetslösningar både för din affärsfastighet och för din privata bostad. Vi vet att våra produkter är tillförlitliga, vare sig de placeras på toppen av ett tak, på en parkeringsplats eller på någon avlägsen plats – ELDES kommer att ta hand om dina behov. Dessutom har vi integrerat möjligheten att ha mer än 30 hemautomationsfunktioner i vårt säkerhetssystem för att ge kunderna möjlighet att känna sig avslappnade hemma.

Om du fortfarande behöver övertygas, bör vårt duktiga supportteams webinars kunna hjälpa dig att fatta ett beslut. Du kan också hitta massor av intressanta recensioner på ELDES YouTube-kanal.

SÄKERHET FÖR VARJE HUSHÅLL

Vi vill erbjuda säkerhet till alla hushåll och små och medelstora företag, även i de länder där ingen lokal ELDES-distributör är tillgänglig. Därför har vi lanserat ELDESDIRECT – vår e-butik som erbjuder säkerhetsprodukter av högsta kvalitet direkt från tillverkaren. Direkt stöd. Snabb leverans. Bra pris. Njut av ELDESDIRECT.

Vi erbjuder innovativa och smarta säkerhetslösningar. Oavsett om du vill ha det för affärsfastigheten eller för en privat fastighet är du på rätt plats!

9 AV 10 KUNDER REKOMMENDERAR ELDES

Vi är stolta över att 9 av 10 installatörer rekommenderar ELDES-produkter och tjänster efter sitt första försök. God kvalitet, användarvänlighet, flexibel och snabb installation via ELDES Utility-verktyg är de viktigaste fördelarna de uppskattar. Missa inte chansen att bli en av dem.

INSIDAN AV ELDES SECURITY APP

Numera finns det inget sätt att hoppa över smartphone-ämnet. Vi är inget undantag från regeln. Speciellt när vår ELDES Security mobilapp smart styr inom fjärrsäkerhet. Snyggt, snabbt och säkert, stöder appen både iOS och Android och ger information i tid när något händer. Se till att du skaffar en! Ladda ner broschyren här.

ELDES ACADEMY ONLINE

Förbättra din karriär som certifierad installatör av ELDES smarta säkerhetssystem, genom att få nya verktyg och färdigheter i vår online-academy. Välj en av våra online-kurser, lär dig i din egen takt och få ett certifikat som är giltigt i en 1-årsperiod efter att du har klarat testet. Boosta din karriär med ett enda klick här.