Välj din uppsättning

BASIC

2399 SEK

✓ Husstorlek upp till 50 m2

✓ Styr via gratis mobilapp

✓ SIM-kort

✓ Rörelsedetektor

✓ Temperaturövervakning

🞩 Detektering av öppning av fönster, dörr eller låda

🞩 Detektering av rök och CO

🞩 Inomhus siren

🞩 Ytterligare kontroll med nyckelfob

MIDI

4399 SEK

✓ Husstorlek upp till 50 m2

✓ Styr via gratis mobilapp

✓ SIM-kort

✓ Rörelsedetektor

✓ Temperaturövervakning

✓ Detektering av öppning av fönster, dörr eller låda

✓ Detektering av rök och CO

✓ Inomhus siren

🞩 Ytterligare kontroll med nyckelfob

MAXI

5999 SEK

✓ Husstorlek upp till 50 m2

✓ Styr via gratis mobilapp

✓ SIM-kort

✓ Rörelsedetektor

✓ Temperaturövervakning

✓ Detektering av öppning av fönster, dörr eller låda

✓ Detektering av rök och CO

✓ Inomhus siren

✓ Ytterligare kontroll med nyckelfob

Hur ansluter jag?

1. FÄST PÅ EN PLAN YTA

2. SYNKRONISERA MED DIN TELEFON

3. NU ÄR DU KLAR!

Njut av detta Villalarm utan abonnemang. Installera på bara några minuter och njut av möjligheten att styra det via gratisappen ELDES Security App. Det har aldrig varit så enkelt förut. Vi gillar att tillbringa helger eller till och med semestern tillsammans med våra nära och kära i vårt fritidshus. Vi vill vara säkra på att vårt fritidshus är skyddat även när vi är långt borta. Ett Villalarm från ELDES erbjuder dig full kontroll, ingen abonnemangsavgift och övervakning av din fastighet från varhelst du befinner dig. Nu kan du känna dig lugn genom att välja ett lättanvänt, självövervakat Villalarm från ELDES. Installera det enkelt och använd utan medling eller abonnemangssavgifter! Nu kan du säkerställa säkerheten för ditt fritidshus även om du är tusentals kilometer bort – du kan övervaka och kontrollera ditt säkerhetssystem via gratisappen ELDES Security App. Välj bara den uppsättning som bäst uppfyller dina förväntningar och känn dig lugn medan du ser fram emot din nästa semester!

INGET ABONNEMANG
FJÄRRKONTROLL
HEMSÄKERHET
Villalarm-utan-abonnemang-brand-co-detektion
BRAND & CO-DETEKTION

Ditt fritidshus ligger bara ett klick bort

Vi ger dig ett larm utan abonnemang med bekvämligheten att vara medveten om vad som händer i din sommarstuga även om du är borta dygnet runt. ELDES Security App finns alltid på din smartphone – ditt fritidshus ligger bara ett klick bort. Det finns flera olika sätt att styra ditt säkerhetssystem: exempelvis med den smidiga KeyBoB (den bästa ELDES-nyckelfoben) eller SMS och telefonsamtal. För att göra det ännu säkrare kan du utöka möjligheterna för mobilappen genom att ansluta valfri IP-kamera. Oavsett om du behöver övervakning utomhus eller inomhus på ditt sommarstugeområde kan du få allt med ELDES.

Inget abonnemang, enkel konfiguration

Villalarm är en mycket bekväm och genomtänkt säkerhetslösning utan abonnemang. Vi strävar efter att göra våra enheter enkla att använda för människor i alla åldrar. Vi tror att smarta säkerhetssystem med enheter som är lätta att använda och anpassa är framtiden för hemsäkerhet. Så vi gläder oss över att kunna leverera dessa fritidshuslarm som ger trygghet till våra kunder. Köp det direkt, installera och njut av säkerhetsfördelarna utan extra avgifter!

Välj efter din hemstorlek

Välj de viktigaste säkerhetsanordningarna som är tillräckliga för att ge bästa skydd för ditt fritidshus. Oavsett storleken på det hus du vill skydda, kan vi erbjuda dig tre olika kit som bäst passar dina behov. Om du vill ha en enkel säkerhetslösning för en liten sommarstuga kommer ett BASIC kit definitivt att passa dig, men om du behöver fler funktioner kan vi hjälpa dig med större uppsättningar, till exempel MIDI med 5 enheter eller MAXI där 10 enheter ingår. Våra hemapparater är särskilt intuitiva och användarvänliga, så vi tror att du kommer att älska dem så snart du prövar dem! Det är möjligt att lägga till fler säkerhetsenheter i Villalarm så du kan utöka säkerheten för ditt fritidshus när som helst.  Säkerställ säkerheten och lämna inget utrymme för säkerhetsöverträdelser!